Oua umplute in sos alb

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 3 Noi 2010 | 21721 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru oua umplute:
  • 6 oua fierte – tari
  • 2 linguri pate de ficat
  • 50 g unt
  • 50 g cascaval ras
  • sare si piper – dupa gust
  • pentru sos:
  • maioneza – cam cat o ceasca de cafea
  • 100 g iaurt
  • 100 g smantana
  • o mana de marar tocat marunt
  • 1 varf de sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute in sos alb:

Taiem ouale pe jumatate si scoatem galbenusurile. Amestecam galbenusurile cu restul ingredientelor pana obtinem o pasta fina. Umplem jumatatile de ou cu compozitia obtinuta mai sus. Pregatim si sosul amestecand toate ingredientele specificate. Daca vreti ca sosul sa fie mai “usor” puneti 200 g de iaurt si nu mai puneti smantana. Puteti sa mai folositi si un castravete murat taiat cubulete mici. Acestea vor face ca maioneza sa nu cada greu la stomac. Punem ouale cu umplutura in jos si le acoperim cu sos. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute in sos alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]