Imi place pestele foarte mult si il pregatesc in multe feluri
Se fierb ouale tari. Dupa ce s-au racit, se curata, se taie in doua si se scot galbenusurile.
Am pregatit si maioneza dintr-un galbenus fiert si unul crud, o lingurita de mustar, sare si ulei.
Ceapa, castravetele acru, patrunjelul si mararul se taie foarte marunt.
Eu am avut file de macrou afumat, am scos pielita si l-am taiat marunt.
Intr-un vas am adaugat pestele, ceapa, castravetele, mararul si patrunjelul, le-am amestecat bine si am adaugat galbenusurile maruntite cu furculita si le-am mixat toate la viteza mica pana compozitia capata compozitia unei paste.
Se adauga sare, piper, zeama de lamaie dupa gust, se amesteca bine si la final se adauga maioneza. Se amesteca pana se omogenizeaza.
Se umplu albusurile cu aceasta umplutura.
Le-am ornat cu ceapa rosie si baby spanac.
Pofta buna!