Oua umplute cu pateu de porc

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2013 | 4926 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 1 cutie mica de pateu porc bucegi
  • sare,piper
  • ulei
  • maioneza(4 linguri)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu pateu de porc:

Se pun ouale la fiert timp de 4-5 minute (cat sa fie tari). Se curata de coaja si se taie pe lung. Galbenusul de ou de pune intr-un castron si se sfarama bine cu o furculita. Se adauga pateul, se amesteca foarte bine, impreuna cu putina sare, piper si 2 linguri de maioneza. Se umple fiecare bucata de albus de ou, iar cu maioneza ramasa se orneaza. Se lasa la rece timp de 30 minute dupa care se pot servi

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu pateu de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv Tortilla