Oua umplute cu pateu de porc

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2013 | 5593 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 1 cutie mica de pateu porc bucegi
  • sare,piper
  • ulei
  • maioneza(4 linguri)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu pateu de porc:

Se pun ouale la fiert timp de 4-5 minute (cat sa fie tari). Se curata de coaja si se taie pe lung. Galbenusul de ou de pune intr-un castron si se sfarama bine cu o furculita. Se adauga pateul, se amesteca foarte bine, impreuna cu putina sare, piper si 2 linguri de maioneza. Se umple fiecare bucata de albus de ou, iar cu maioneza ramasa se orneaza. Se lasa la rece timp de 30 minute dupa care se pot servi

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu pateu de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 55 %
999.99 lei
449.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (18)

Bya Ralu 1

05.01.2013, 11:36

multumesc

Micutza Luana 1

20.03.2013, 00:38

Bya Ralu 1

20.03.2013, 01:33

COMENTEAZA