Oua umplute

de VERONICA2607 in Aperitive / Garnituri, 14 Feb 2012 | 4211 vizualizari

 

am vazute multe retete de oua umplute....am mancat o singura data, mi-au placut dar n-am facut pana acum....am indraznit sa fac si chiar mi-au placut cum a iesit...

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 100 gr pateu porc
  • 1 ceapa mica
  • 50 gr unt de masa
  • sare
  • piper
  • 1 lingura apa rece
  • castravete si masline pentru ornat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Ouale se fierb, sa fie tari, se lasa la racit si se curata cu grija sa nu luam mult din albus(daca sunt oua greu de curatat), se  taie jumatati si tot cu grija se scot galbenusurile. Galbenusurile, ceapa taiata marunt, pateul ,apa , sare si piper dupa gust si untul  se maruntesc si se mixeaza la robot pana ce obtinem o pasta omocena. Compozitia astfel rezultata se pune intr-un șpriț si se umplu cu el jumatatile de albus. Se orneaza cu masline si castravete dupa  cum doriti (se poate orna cum aveti placere)

  POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

mirela0911 1

14.02.2012, 21:46

imi plac si mie!

mihaelar63 1

15.02.2012, 00:50

Veronica arata foarte bine ultima imagine , eu pe aceia as fi alesde principala

VERONICA2607 1

15.02.2012, 08:40

zis si facut .....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saleuri cu cașcaval