Fie ca sarbatoarea Invierii Domnului sa va aduca in case lumina, dragoste,intelegere si sanatate!!!!
Mai intai spalati bine fiecare ou cu apa calda si detergent de vase, apoi clatiti-le bine.
Puneti ouale intr-o oala mare cu multa apa rece, adaugati un praf de sare si lasati-le sa fiarba la foc mic. Ouale trebuie sa fie bine acoperite de apa si nu prea inghesuite.Timpul de fierbere se calculeaza dupa ce apa a dat in clocot. Daca vreti oua moi, fierbeti 2 minute, medii-5 minute,daca vreti foarte tari 10 minute.
Intre timp preparati vopseaua dupa instructiunile de pe pachet (adaugand si 2 linguri de otet).
Cand ouale sunt gata, le puneti in vopsea (cat sunt inca fierbinti) si le lasati sa stea 5-6 minute (sau urmati instructiunile de pe plicul de vopsea).Apoi le scoateti pe servetele de hartie si le lasati sa se usuce.In final, ungeti fiecare ou cu putin ulei, pentru a capata un luciu frumos.
Paste fericit! Pofta buna!