Oua rosii! HRISTOS A INVIAT!

de corina241 in Aperitive / Garnituri, 5 Mai 2013 | 4705 vizualizari

 

Fie ca sarbatoarea Invierii Domnului sa va aduca in case lumina, dragoste,intelegere si sanatate!!!!

 

INGREDIENTE

  • oua
  • vopsea de oua
  • otet
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua rosii! HRISTOS A INVIAT!:

Mai intai spalati bine fiecare ou cu apa calda si detergent de vase, apoi clatiti-le bine.

Puneti ouale intr-o oala mare cu multa apa rece, adaugati un praf de sare si lasati-le sa fiarba la foc mic. Ouale trebuie sa fie bine acoperite de apa si nu prea inghesuite.Timpul de fierbere se calculeaza dupa ce apa a dat in clocot. Daca vreti oua moi, fierbeti 2 minute, medii-5 minute,daca vreti foarte tari 10 minute.

Intre timp preparati vopseaua dupa instructiunile de pe pachet (adaugand si 2 linguri de otet).

Cand ouale sunt gata, le puneti in vopsea (cat sunt inca fierbinti) si le lasati sa stea 5-6 minute (sau urmati instructiunile de pe plicul de vopsea).Apoi le scoateti pe servetele de hartie si le lasati sa se usuce.In final, ungeti fiecare ou cu putin ulei, pentru a capata un luciu frumos.

Paste fericit! Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua rosii! HRISTOS A INVIAT!" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Aurelia 07_07 1

05.05.2013, 21:19

Adevarat a inviat

adry88 1

05.05.2013, 21:39

Adevarat a inviat! frumoase oule

RuxyRux 1

05.05.2013, 23:53

Adevarat A Inviat! Paste fericit draga mea Corina!

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Platou cu aperitive