Oua rosii

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 3 Apr 2010 | 14169 vizualizari

COMENTARII (17)

Dana Cristea - pusikmea 1

03.04.2010, 20:34

foarte frumoase, imi place f mult rosul asta
PASTE FERICIT!!!

gaby_duceag 1

03.04.2010, 21:15

SI TIE, PUSIK,la fel.imi pare rau ca nu pot surprinde in fotografii culoarea reala;este exact culoarea sangelui,de mult nu mi-au iesit asa frumoase.

ana 1

03.04.2010, 21:18

wow ce frumoase sunt!

Oana 1

03.04.2010, 22:27

Gaby, ce vopsea ai folosit?? sunt tare frumoase!

gaby_duceag 1

03.04.2010, 22:30

Oana,am folosit vopsea la plicuri mici,praf,firma"cosmin".stateam in fata raftului,zeci de sortimente de vopsele,nu stiam care s-o iau;apoi,pe principiul"nu tot ce e scump e si bun"am ales..cea mai ieftina vopsea.0,3ron.pe instructiuni scria un plic la 700ml apa,dar eu am pus doua plicuri.e superba culoarea,aparatul nu e in stare s-o surprinda;mama lui de aparatsau de fotograf nepriceput

danis 1

03.04.2010, 22:32

foarte frumoase,feliciatri

Dana Cristea - pusikmea 1

03.04.2010, 22:39

o sa tin minte si eu firma asta, gaby au iesit fff bn, ce vr mai mult de atat?!

Rocsi 1

04.04.2010, 13:40

un rosu minunat

nadina73 1

04.04.2010, 13:54

foarte frumoase felicitariHRISTOS A INVIAT!

madi_marin 1

04.04.2010, 20:26

ce rosu superb.....au iesit ca la carte....

rivka 1

04.04.2010, 22:34

vai ce oua frumoase, foarte foarte frumoase ti-au iesit !

ionix 1

07.04.2010, 22:54

superbeeeeeee

Ina 1

11.04.2010, 17:35

Chiar e frumos rosul ala, Felicitari!
Dar ....nu le fierbi prea mult? Eu nu le las niciodata mai mult de 5 minute ( imi plac fierte cam la 3-4 minute, asa...)

gaby_duceag 1

11.04.2010, 17:42

inutzo,5minute???

Cris2711 1

09.04.2011, 13:43

ce rosu frumos

mihaelar63 1

16.04.2011, 23:41

Asa ar trebui sa fie , doar rosii

tanyapatap 1

11.04.2012, 21:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Drob