Oua posate cu sos bourguignon

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 15 Mar 2016 | 2959 vizualizari

COMENTARII (23)

Ina 1

15.03.2016, 21:50

ti-am mai spus ca-mi place mult cum prezinti retetele

Ina 1

15.03.2016, 21:50

Ce-ai facut aici n-are de ce sa nu-mi placa

Catalina L 1

15.03.2016, 21:52

multumesc Ina esti f draguta, mi-ai spus dar poti sa-mi spui in continuare

Constelatialeu 1

15.03.2016, 22:04

Arata bine, nu-s eu cu chestii din astea trendy-flendy dar parca as gusta s avad cum este

mihaelar63 1

15.03.2016, 22:04

UIte asa am invatat si eu ceva nou Am sa aplic si eu caramelizarea cepelor mici . Foarte interesant

Merisor 1

15.03.2016, 22:16

Ce apetisant!

Catalina L 1

15.03.2016, 22:21

incearca mihaela...sunt delicioase

Catalina L 1

15.03.2016, 22:25

Cleme....nici eu nu-s cu trendy-flendy noroc cu cursul asta de bucatarie, ne-a placut f mult la toti

Catalina L 1

15.03.2016, 22:25

multumesc merisor

MotanLaOale 1

15.03.2016, 22:35

simona72 1

15.03.2016, 22:42

Ce mi-ar place un curs...imi place foarte mult ce ai facut aici. Sosul e mortales, se potrivesc tare bine toate, asta dupa gustul meu.

Anett 1

15.03.2016, 22:47

wow, super delicios!

CameliaR 1

15.03.2016, 22:52

Adrian2016 1

15.03.2016, 23:22

foarte bune

Rahela Velicu 1

15.03.2016, 23:56

delicios, foarte gustos

-Licurici- 1

16.03.2016, 07:56

yammm... ce bunatate!

Lau 1

16.03.2016, 08:08

bunn

Gherca Daniela 1

16.03.2016, 09:15

bune

-Marius- 1

16.03.2016, 10:00

- Andreea - 1

16.03.2016, 11:23

Geanina87 1

16.03.2016, 12:52

Rahela Velicu 1

16.03.2016, 23:13

Rocsi 1

16.03.2016, 23:31

Faina reteta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de dovlecei cu telemea