Oua fierte cu sos de patrunjel si fistic

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 2 Feb 2016 | 2328 vizualizari

 

Perfecte pentru gustarea de dupa-amiaza.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 10 grame patrunjel
  • 1 lingurita tarhon uscat
  • 4 linguri ulei de masline
  • 30 grame fistic
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua fierte cu sos de patrunjel si fistic:

Se fierb ouale dupa preferinte. 

Intr-un mojar, se transforma patrunjelul, tarhonul si putina sare intr-o pasta. Se adauga uleiul si se amesteca pentru omogenizare.

Se toaca fisticul nu foarte fin.

Se servesc ouale cu ulei aromatizat si fistic

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua fierte cu sos de patrunjel si fistic" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec cu mazare