Oua fierte cu sos de patrunjel si fistic

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 2 Feb 2016 | 2284 vizualizari

 

Perfecte pentru gustarea de dupa-amiaza.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 10 grame patrunjel
  • 1 lingurita tarhon uscat
  • 4 linguri ulei de masline
  • 30 grame fistic
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua fierte cu sos de patrunjel si fistic:

Se fierb ouale dupa preferinte. 

Intr-un mojar, se transforma patrunjelul, tarhonul si putina sare intr-o pasta. Se adauga uleiul si se amesteca pentru omogenizare.

Se toaca fisticul nu foarte fin.

Se servesc ouale cu ulei aromatizat si fistic

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua fierte cu sos de patrunjel si fistic" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mamaliguta cu branza in cosulet de parmezan