Oua fierte cu sos de patrunjel si fistic

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 2 Feb 2016 | 2778 vizualizari

 

Perfecte pentru gustarea de dupa-amiaza.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 10 grame patrunjel
  • 1 lingurita tarhon uscat
  • 4 linguri ulei de masline
  • 30 grame fistic
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua fierte cu sos de patrunjel si fistic:

Se fierb ouale dupa preferinte. 

Intr-un mojar, se transforma patrunjelul, tarhonul si putina sare intr-o pasta. Se adauga uleiul si se amesteca pentru omogenizare.

Se toaca fisticul nu foarte fin.

Se servesc ouale cu ulei aromatizat si fistic

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua fierte cu sos de patrunjel si fistic" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]