Oua cu jambon la cuptor

de sandytza in Aperitive / Garnituri, 4 Sep 2009 | 9879 vizualizari

 

INGREDIENTE

100 gr slanina afumata50 gr jambon (prosciuto)50 gr parmegiano sau cascaval sare4 oua2 linguri smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua cu jambon la cuptor:

Se taie slanina bucatele si se prajeste intr-o tigaie. Se imaprte in doua farfurii (cele care urmeaza sa fie bagate la cuptor) .Se adauga in fiecare farfurie cate o lingura de ulei. 

Doua oua se bat impreuna cu smantana si se adauga sarea. Se impart si acestea in cele doua farfurii.

Jambonul se rupe sau se taie bucatele , eu l-am rupt ca era gata taiat felii subtiri, si se aseaza si acesta peste ouale batute din farfurii.

In fiecare farfurie se sparge cate un ou, se sareaza apoi se presara parmegiano sau cascaval. Se baga la cuptor pana cand albusul de ou este complet inchegat. Aproximativ 15 minute la foc potrivit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua cu jambon la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

sandytza 1

10.12.2009, 17:00

Poate in poza nu arata chiar asa apetisant dar intradevar e o bunatate. Multumesc Alina.

adry88 1

19.05.2011, 16:06

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Covrigei sarati