Oua cu jambon la cuptor

de sandytza in Aperitive / Garnituri, 4 Sep 2009 | 10048 vizualizari

 

INGREDIENTE

100 gr slanina afumata50 gr jambon (prosciuto)50 gr parmegiano sau cascaval sare4 oua2 linguri smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua cu jambon la cuptor:

Se taie slanina bucatele si se prajeste intr-o tigaie. Se imaprte in doua farfurii (cele care urmeaza sa fie bagate la cuptor) .Se adauga in fiecare farfurie cate o lingura de ulei. 

Doua oua se bat impreuna cu smantana si se adauga sarea. Se impart si acestea in cele doua farfurii.

Jambonul se rupe sau se taie bucatele , eu l-am rupt ca era gata taiat felii subtiri, si se aseaza si acesta peste ouale batute din farfurii.

In fiecare farfurie se sparge cate un ou, se sareaza apoi se presara parmegiano sau cascaval. Se baga la cuptor pana cand albusul de ou este complet inchegat. Aproximativ 15 minute la foc potrivit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua cu jambon la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

sandytza 1

10.12.2009, 17:00

Poate in poza nu arata chiar asa apetisant dar intradevar e o bunatate. Multumesc Alina.

adry88 1

19.05.2011, 16:06

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bruschette cu rosie si cascaval