Oua cu dovlecei,ceapa verde si marar

de mihaelaM in Aperitive / Garnituri, 12 Oct 2013 | 3005 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 dovlecel mic
  • 1 fir de ceapa verde
  • marar verde
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua cu dovlecei,ceapa verde si marar:

Curatam ceapa o spalam dupa care o taiem si o punem in tigaie cu putin ulei ,uleiul sa fie bine incins.

Intre timp curatam dovlecelul,il taiem cubulete dupa care il adaugam peste ceapa calita.

Spalam si patrunjelul si il,adaugam tot in tigaie,apoi batem cele 2 oua cu putin asare si adaugam in tigaie.Amestecam si lasam cam 2-3 minute dupa care scoatem ouale si le asezam pe farfurie.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua cu dovlecei,ceapa verde si marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
"Beef Wellington" vegetarian