Oua cleioase moi

de Krystyan Trendy in Mancare copii, 30 Noi 2013 | 12307 vizualizari

COMENTARII (15)

Ina 1

30.11.2013, 12:47

Timpul de fierbere depinde de natura oului si de gazul pe care-l folosim : butan, metan...
Eu, la gaz metan, fierb ouale exact 3 minute din momentul fierberii, pentru a iesi cleioase. Daca fierb mai putin, ramane albusul nefiert, ca o piftie nereusita
Dupa fierbere trec imediat ouale sub jet de apa rece

Ina 1

30.11.2013, 12:48

scuzati, mi-am dat singura like la comentariu

gaby_duceag 1

30.11.2013, 13:35

pai nu ma mir. tipic unei fete fara masele de minte...
))))))))))))

MotanLaOale 1

30.11.2013, 13:37


Gaby

gaby_duceag 1

30.11.2013, 13:41

hiiii
eu acu vad ca ne-a scos de la retete unde zicea cum ca gatim cu cookerul. daca stiam ca ne scoate.....nu mai faceam io 10 retete...)))))))))))))))))))

MotanLaOale 1

30.11.2013, 13:49

)))

Ina 1

30.11.2013, 13:53

Gaby )

gaby_duceag 1

30.11.2013, 13:56

pai eu am crezut ca acolo vom ramane pe vecie)))))))))))

Tabita _ 1

30.11.2013, 14:15

Constelatialeu 1

30.11.2013, 14:55

Panacris 1

30.11.2013, 15:54

Super! Culmea, eu niciodată nu am știut să fierb ouăle moi, adică cleioase, din acest motiv mi-am luat un aparat de fiert ouă Și le gătește super

Panacris 1

30.11.2013, 15:56

Gaby, ce bine că ieri la servici, am avut timp și răbdare să trecpe la toate rețele cucăr-ului

Krystyan Trendy 1

30.11.2013, 17:07

Va multumesc!

Krystyan Trendy 1

30.11.2013, 17:08

Ina la mine la 1 minut sunt gata ...plus ca inca 1 minut le tii in apa clocotita ,dar fara flacara.

jolygina 1

12.12.2013, 00:17

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Catelus cu branza si sunca