Ou in chifla

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 1 Mar 2011 | 17547 vizualizari

 

O primavara frumoasa! Buna dimineata!
http://www.energeticnr1.com/wp-content/uploads/2010/03/1-martie-martisor1.jpg

 

INGREDIENTE

  • 4 chifle
  • 4 oua
  • cascaval
  • sare
  • piper
  • boia
  • unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ou in chifla:

Taiem capacelele chiflelor cu un cutit bine ascutit. Cu ajutorul unei linguri scobim miezul chiflei. In locul ramas gol punem cate putin unt si spargem cate un ou. Punem cate putina sare, piper si boia.

Preincalzim cuptorul la 180 grade. Introducem chiflele si le lasam 15-20 minute. Scoatem si punem cascaval ras si bagam inapoi la cuptor pana se rumeneste usor.

Ponturi:

Cred ca "faza" cu 15-20 minute e pentru cuptoare electrice sau d-alea care au flacara si deasupra.Pentru un cuptor normal, cum e al meu...nu e prea ok. De ce?Pai chifla se incalzeste prima si pana incepe sa se faca oul se intareste/usuca prea tare. Deci, ce e de facut? Eu zic asa: dupa ce punem chiflele in tava, le acoperim cu folie de aluminiu si le invelim bine. Dupa cele 15-20 minute , atunci cand punem cascavalul, scoatem si folia. Astfel vom obtine un mic dejun cu o chifla cu coaja usor ,usor crocanta,miez cald si moale si outz numa' bun de papat.

sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Ou in chifla" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (37)

laura_n 1

15.01.2013, 13:22

ai, ai, ai

DIANA B 1

03.03.2013, 11:05

Mmmmmmmmmmmmmmm , ce rau ca n-am niste chifle-n casa , ca tare-mi mai placeau

babi5 1

09.10.2013, 17:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute pe pat de maioneza