Ostropel din carne de pui

de Bucataras Medi in Pui, 4 Mar 2010 | 8046 vizualizari

COMENTARII (8)

Bunica 1

04.03.2010, 15:07

Cam pleostit nasul mamaligutei .O mancarica foarte buna ! Este prima mancare facuta de mine ( acum vreo 40 de ani), numai ca i-am pus vreo 5 foi de dafin si nu s-a putut manca.

Bucataras Medi 1

04.03.2010, 15:19

Bunica,cred ca ai vrut sa spui nasul ardeiului

madi_marin 1

04.03.2010, 15:41

pana va hotarati al cui nas e pleostit.....eu mai bine ma servesc cu o portie, ca tare mi-e pofta....

Bucataras Medi 1

04.03.2010, 16:45

Madi ,te rog sa te servesti ................ei, cum e, ti-a placut?

madi_marin 1

05.03.2010, 09:30

delicios!..

rivka 1

05.03.2010, 10:01

mmm

Bucataras Medi 1

05.03.2010, 10:29

Madi , ma bucur ca ti-a placut............

Bucataras Medi 1

05.03.2010, 10:30

Rivka, iti place?................te rog sa te sevesti...........

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe marinate cu cartofi la cuptor si legume la gratar cu mujdei