Orez in lapte de cocos

de rodicamaria in Dulciuri, 13 Ian 2013 | 3479 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie 400 ml lapte de cocos
  • 85 g orez
  • 45 g zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez in lapte de cocos:

Laptele de cocos impreuna cu zaharul se pun la foc mic,intr-o oala cu strat antiaderent(eu am un set de oale cu strat de ceramica alba-de la Auchan).Cand da in fiert se adauga orezul. Se fierbe in continuare , la foc mic , pana cand orezul este facut.

Se da oala deoparte , se pune capacul si se lasa la racit.

TIPS-URI

1

Nu va spun ce aroma are , ca probabil stiti deja.

2

Mi se pare totusi putin cam dulce , pe gustul meu . data viitoare voi reduce cantitatea de zahar.

3

Spre sfarsit am pus si o cescuta de apa,deoarece mi s-a parut ca a scazut lichidul prea mult si orezul nu este facut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez in lapte de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Orez cu lapte si budinca de ciocolata