Orez basmati &salbatic cu cotlet de porc

de diaconta in Porc, 31 Iul 2011 | 9420 vizualizari

COMENTARII (95)

diaconta 1

31.07.2011, 15:09

pai si eu l-am intrebat cine-i tot da atata concediu

Cris2711 1

31.07.2011, 15:10

Chiar asa...

Cris2711 1

31.07.2011, 15:23

Nu ii bine cand dau eu pe aici ca va fac retetele varza si praf

diaconta 1

31.07.2011, 15:24

ba-i foarte bine Cris vii cu condimentele care lipsesc

Cris2711 1

31.07.2011, 15:26

Acum savurez o bere Timisoreana de acasa,cred ca e tare buna

Cris2711 1

31.07.2011, 15:26

La retetele tale nu am simtit lipsa de condimente

diaconta 1

31.07.2011, 15:30

vreau si io bere,ca merge dupa mancarica asta

Cris2711 1

31.07.2011, 15:32

Mie imi spui? hai noroc dupa o portie de salbaticie ni s-a facut sete rau de tot

diaconta 1

31.07.2011, 15:34

Hai sa fie rece,dupa atata fierbinteala

Cris2711 1

31.07.2011, 15:34

Gand la gand mai Dia

marcela1979 1

31.07.2011, 15:46

e bun

madi_marin 1

31.07.2011, 17:07

arata foarte bine..... eu aleg in mod special ,,leguma,, aia mare si rumenita din dreapta farfuriei.....cea cu ciuperci pe ea...... si ca tot ati deviat ....ca de obicei......de la subiect.....stau si ma gandesc : in salbaticie nu mi+ar placea, cu un salbatic....nici atat, dar parca totusi ceva salbatic.....macar un pic.....as fi dispusa sa incerc...... acu sa nu ma intrebati ce......

diaconta 1

31.07.2011, 17:11

Madi,daca leguma aia iti satisface poftele,noi ne multumim cu orezul...macar ca-i cam salbatic

mirela0911 1

31.07.2011, 17:31

buna mancarea

Bucataras Medi 1

31.07.2011, 17:32

pot veni si eu la masa la tine? .......................

diaconta 1

31.07.2011, 17:35

Doamna Maria,doriti si domnia voastra o portie de ...salbatic? cu mare drag

diaconta 1

31.07.2011, 17:36

Mirela,prea buna

RuxyRux 1

31.07.2011, 17:43

Vad ca Horia te-a inspirat fooaaaarte frumos Diuta...acum sa vedem cine da desertul

diaconta 1

31.07.2011, 18:17

Ruxy desertul il voi da tot eu,el zice ca eu ma pricep mai bine la ...dulce(garii) dar probabil va trebui sa mai astepte desertul asta(macar ca am niste idei) ....si mai inainte de desert,trebuie sa-i fac sarmale

diaconta 1

31.07.2011, 18:18

Ruxy,parca ai urmari o telenovela,vrei sa stii ce urmeaza in episodul urmator

nadina73 1

31.07.2011, 18:21

faina prezentare dar si foarte gustoasa papica ta

diaconta 1

31.07.2011, 18:23

Nadina meritul ii apartine lui Horia,m-a inebunit cu mancarea lui colorata si apetisanta macar ca nu-mi place foarte tare orezul

nadina73 1

31.07.2011, 18:33

Am inteles Horia dar tu l-ai gatit si arataaaaaaaaaaaaa super bine

mena29 1

31.07.2011, 20:41

Mai mai ce nebunatica e sora mea nu stiam ca si ei ii plac salbaticiunile
Dia,buna papica ta

diaconta 1

31.07.2011, 20:46

Mena si pe mine m-a surprins,mai ales dupa ce zicea ca Klaus "o are perfecta"

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita din carne de porc cu couscous