Omleta taraneasca

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 25 Iul 2015 | 3709 vizualizari

 

Am incercat de multe ori sa fac o omleta pe care s-o intorc intreaga, numai ca faceam intr-o tigaie care prindea si nu stiam secretul intoarcerii (si nici nu m-am gandit la el :))), pana cand mi-a zis mama sa ma folosesc de o farfurie.
Ei bine, in bucatarie daca nu stii anumite trucuri, nu te poti descurca.

 

INGREDIENTE

  • 100 g sunculita taraneasca afumata;
  • 50 g ardei kapia;
  • o ceapa verde;
  • 3 crengute de marar;
  • 3 oua;
  • 50 g cascaval Neaos de la Delaco;
  • 50 g branza de vaca;
  • o rosie cu forma alungita (50 g);
  • sare.
  • In plus:
  • o tigaie antiaderenta si ulei pentru ungerea acesteia.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta taraneasca:

Se taie sunculita in bucatele.

Se spala ardeiul si se taie felii lungi si subtiri.

Se spala ceapa si se taie rondele.

Toate aceste ingrediente se pun intr-o tigaie unsa cu ulei, la foc mic, se sara si se inabuse putin, acoperind tigaia cu un capac.

Intr-un castron se rad branza si cascavalul, se adauga ouale si mararul spalat si tocat marunt. Se pune sare si se amesteca.

Rosia se spala si se taie rondele.

Se pune compozitia din castron in tigaie, apoi se adauga rosiile si se pune capacul la loc, lasand asa pana cand se incheaga bine, apoi se intoarce omleta pe partea cealalta.

Se serveste calda.

TIPS-URI

1

Daca nu mai este suficient ulei in tigaie atunci cand adaugati compozitia cu oua, puteti sa mai adaugati o lingurita de ulei pentru ca omleta sa nu se prinda.

2

Omleta se intoarce cu ajutorul unei farfurii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta taraneasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Sparanghel cu cascaval, la cuptor