Omleta taraneasca

de JulyCris in Aperitive / Garnituri, 17 Feb 2014 | 2784 vizualizari

 

Un mic dejun rapid si consistent.

 

INGREDIENTE

  • Pt 2 portii
  • 4 oua
  • 2 fire ceapa verde
  • sunculita de casa
  • 1/2 legatura marar
  • branza rasa
  • 10 ml ulei pt prajit
  • sare,piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta taraneasca:

Batem ouale cu sare si piper. Sunculita o taiem marunt si o punem in tigaie pe foc sa se prajeasca putin. Dupa ce s-a facut, o adaugam in oua. Taiem ceapa verde marunt, mararul la fel si adaugam peste oua. In tigaia incinsa turnam compozitia. Lasam sa se prajeasca, apoi o intoarcem pe cealalta parte. Eu o intorc prin aruncare ca la clatite. Luam de pe foc, punem pe un platou si radem branza pe deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta taraneasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pateu din ficat de pui