Omleta taraneasca

de JulyCris in Aperitive / Garnituri, 17 Feb 2014 | 2887 vizualizari

 

Un mic dejun rapid si consistent.

 

INGREDIENTE

  • Pt 2 portii
  • 4 oua
  • 2 fire ceapa verde
  • sunculita de casa
  • 1/2 legatura marar
  • branza rasa
  • 10 ml ulei pt prajit
  • sare,piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta taraneasca:

Batem ouale cu sare si piper. Sunculita o taiem marunt si o punem in tigaie pe foc sa se prajeasca putin. Dupa ce s-a facut, o adaugam in oua. Taiem ceapa verde marunt, mararul la fel si adaugam peste oua. In tigaia incinsa turnam compozitia. Lasam sa se prajeasca, apoi o intoarcem pe cealalta parte. Eu o intorc prin aruncare ca la clatite. Luam de pe foc, punem pe un platou si radem branza pe deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta taraneasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu crenvusti