Omleta taraneasca

de Micutza Luana in Aperitive / Garnituri, 18 Dec 2013 | 4963 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • o jumatate de ardei
  • o ceapa mica
  • 2 - 3 bacon
  • sare piper
  • cascaval
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta taraneasca:

Ouale se bat bine peste care se adauga ceapa taiata marunt ardeiul tocat si el baconul taiat julie , sare piper dupa gust , si se pune la prajit .

Cascavalul se preasara deasura cand este calda .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta taraneasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

ieri la 07:35

Rulouri cu fistic și gem de vișine - Delicioși și ușor de făcut

pe 16.10 la 08:31

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 15.10 la 10:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]