Omleta taraneasca

de Micutza Luana in Aperitive / Garnituri, 18 Dec 2013 | 4535 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • o jumatate de ardei
  • o ceapa mica
  • 2 - 3 bacon
  • sare piper
  • cascaval
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta taraneasca:

Ouale se bat bine peste care se adauga ceapa taiata marunt ardeiul tocat si el baconul taiat julie , sare piper dupa gust , si se pune la prajit .

Cascavalul se preasara deasura cand este calda .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta taraneasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta taraneasca