Omleta pufoasa cu salam

de Rahela Velicu in Aperitive / Garnituri, 31 Ian 2016 | 6058 vizualizari

 

Omleta pufoasa si rapida cu salam pentru cei care sunt in criza de timp.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 200 g salam feliat
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta pufoasa cu salam:

Se bat ouale bine cu telul. Intr-o tigaie se pun 3-4 linguri de ulei si se pune salamul la calit. Se lasa cateva minute.

Se  adauga ouale batute si se lasa 5-6 minute pe fiecare parte.

Cand se rastoarna pe platou, se presara si patrunjelul tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta pufoasa cu salam" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta la cuptor cu branza si rosii chery