Omleta la cuptor cu cartofi

de Lau in Aperitive / Garnituri, 24 Apr 2015 | 4618 vizualizari

 

Multumesc Merisor pentru reteta

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 6 oua
  • 2 felii de salam
  • 2 felii de gusa
  • 1 pulpa de pui
  • sare
  • piper
  • cascaval
  • 20 g unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta la cuptor cu cartofi:

Cartofii ii spalam si ii fierbem in apa cu sare cat sa intre furculita, ii curatam si ii taiem felii.

Pulpa de pui o condimentam si o prajim pe ambele parti.

Se unge o tava cu unt adaugam bucati de carne, cartofi, salam, gusa taiata bucati.

Adaugam sare, piper, ouale batute cu sare si piper, patrunjel tocat (eu am pus leurda amestecata cu unt).

Dam tava la cuptorul incalzit pana omleta este gata, cu cca 5 min inainte de a stinge adaugam cascaval ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta la cuptor cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Bruschetta