Omleta cu ton si patrunjel

de lilik in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2011 | 4391 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 conserva de ton in ulei de 80 gr
  • 1 lingura de parmezan ras
  • patrunjel verde
  • sare,piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu ton si patrunjel:

Scurgem tonul de ulei si tocam patrunjelul marunt.

Batem ouale, adaugam restul ingredientelor si amestecam.

Punem o tigaie unsa cu ulei sa se incinga apoi punem ouale si cand omleta e rumena pe o parte o intoarcem si pe cealalta.

Scoatem pe o farfurie si servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu ton si patrunjel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca de omleta cu legume si feta