Omleta cu spanac

de AnyCostescu in Aperitive / Garnituri, 29 Mar 2014 | 8255 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Cateva frunze de spanac
  • 3 oua
  • jumatate de cescuta de lapte
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura cascaval
  • sare,
  • usturoi granulat
  • putin ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu spanac:

Spanacul se spala, se taie fasii si se pune la calit in putin ulei.

Ouale le batem cu laptele, cascavalul si faina.

Punem compozitia rezultata peste spanac si lasam la foc mic circa 3-4 minute, dupa care o intoarcem pe partea cealalta si lasam inca 3-4 minute,

Este o minunatie de omleta.Poate fi servita la orice masa a zilei :)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mousse de somon cu crema de branza Delaco