Omleta cu spanac

de Alina26 in Aperitive / Garnituri, 21 Mar 2013 | 6682 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g spanac proaspat
  • 1 ceapa
  • 4 oua
  • 60 g unt
  • 50 g parmezan
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu spanac:

Punem tigaia la incins cu untul, curatam ceapa si o tocam marunt si o punem in tigaie. Lasam sa se inmoaie putin.

Intre timp spalam spanacul il mai maruntim si il punem cu sare in tigaie acoperit cu un capac. Lasam sa scada.

Intr-un bol batem cele 4 oua cu parmezan, sare si piper. Dupa ce a scazut toata zeama de la spanac punem aceste oua peste spanac. Lasam la foc mic, 5-6 minute pe o parte si inca 5-6 minute pe cealalta.

Serviti calda sau rece.

POFTA BUNA!!!! ;)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv