Omleta cu spanac

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 20 Mar 2011 | 4388 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3oua
  • 2fire de ceapa verde
  • 1lingurita de tarhon verde tocat
  • 2ciuperci
  • 1lingura unt
  • 1catel de usturoi
  • 200g spanac verde sau 4cuburi congelate din comert
  • sare,piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu spanac:

In tigaia cu unt,pun sa se caleasca ciupercile tocate marunt,

dupa ce a scazut apa din ele,adaug ceapa rondele marunte,apoi usturoiul zdrobit,tarhonul,spanacul curatat,spalat,oparit cateva minute si de asemenea taiat marunt;

condimentez cu sare si piper,adaug ouale batute,amestec repede apoi pun capacul si dau focul mic,iar dupa 3-4min. intorc omleta cu o paleta.

TIPS-URI

1

se poate servi si calda

2

si rece

3

cu salata

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu maioneza