Omleta cu jambon

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 5 Feb 2011 | 4457 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • branza
  • 4 masline fara os
  • 4 feliute de jambon afumat de casa
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu jambon:

Ouale se bat bine cu-n praf de sare, se adauga putin branza rasa si se amesteca bine. Punem apoi maslinele tocate.

Incingem bine o tigaie unsa cu putin ulei si turnam compozitia de mai sus in ea. Apoi punem peste omleta feliutele de jambon. Si prajim omleta pe ambele parti.

Nu am pus sare mai multa in omleta deoarece jambonul este sarat.

Am servit alaturi de felii subtiri de cascaval ketchup si muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu jambon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu cartofi la cuptor