Omleta cu dovlecel

de Xandrinne in Aperitive / Garnituri, 2 Aug 2020 | 2632 vizualizari

 

* rețete de vară

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel;
  • 3-4 ouă;
  • ulei de măsline;
  • pătrunjel tocat;
  • sare, piper;
  • busuioc uscat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu dovlecel:

Ouăle se bat cu sare, piper și busuioc uscat (după gust).

Dovlecelul se rade, se stoarce bine, bine și se pune puțin la călit într-o tigaie unsă cu ulei de măsline, pentru 2-3 minute.

Se toarnă ouăle, se pune pătrunjel tocat. Se acoperă tigaia cu un capac și se coace omleta la foc mediu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute