Omleta cu dovlecel

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 2 Iun 2010 | 4136 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua mici
  • 1 dovlecel
  • 150 gr motardela
  • sare,
  • piper
  • marar (optional)  
  • parmezan
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu dovlecel:

Se bat ouale bine cu sare si piper.Dovlecelul se taie rondele si se prajeste in ulei, dupa care se scoate pe un prosop de hartie. Intr-o tigaie se pune jumate din cantitatea de oua , motardela taiata cubulete si dovlecelul, se pune capacul pe tigai si se lasa la foc mic , apoi se ontoarce pe partea cealanta cu ajutorul unei spatule.La fel se procedeaza cu cealanta cantitate de oua.Se serveste cu parmezan ras deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]