Omleta cu ceapa verde

de lilik in Aperitive / Garnituri, 18 Iun 2011 | 3518 vizualizari

 

este simpla si tare gustoasa...

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 2-3 legaturi de ceapa verde(chiar 4 depinde cat sunt de mari)
  • patrunjel verde
  • 4-5 linguri parmezan ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu ceapa verde:

Tocam ceapa marunt si o punem intr-o tigaie cu putin ulei pe foc mic sa se inmoaie bine.amestecam din cand in cand si cand este aproape gata pregatim ouale.

Batem ouale cu sare,piper,adaugam parmezanul ras si patrunjelul tocat marunt,apoi punem peste ceapa in tigaie.

Cu o lingura de lemn amestecam ceapa cu ouale apoi lasam la foc potrivit(chiar mic)pana se rumeneste pe o parte,dupa care intoarcem si pe cealalta.

Cand e gata o taiem felii ca pe pizza si servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Oua coapte in chifle