Omleta cu ceapa rosie

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 6 Apr 2010 | 4161 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 6 oua
  • -2 cepe rosii potrivite
  • -150 g kaizer
  • -150 g cascaval ras
  • -4 linguri de ulei
  • -cateva fire de verdeata(marar, patrunjel)
  • -sare, piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu ceapa rosie:

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si kaizerul si se lasa la foc potrivit pana se inmoaie ceapa iar kaizerul se rumeneste.
Separat, intr-un castron se bat ouale, se adauga verdeata si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Cascavalul se da prin razatoarea mare si se adauga si el peste oua.
Acest amestec se rastoarna peste ceapa si kaizer si se lasa la prajit 2-3 min.
Se serveste calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu ceapa rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Dana Cristea - pusikmea 1

06.04.2010, 11:53

ce buna e

Bucataras Medi 1

06.04.2010, 11:58

te invit sa papi,pusikmea..................

nadina73 1

06.04.2010, 17:01

ce bine arata felicitari

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

ieri la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua pe canapea