Omleta cu cascaval

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 16 Noi 2010 | 3804 vizualizari

COMENTARII (15)

mena29 1

16.11.2010, 10:18

Primaaaaa,am ajuns la fix

lia maria 1

16.11.2010, 10:56

mena te rog i-a loc la masa hai sa papam impreuna

Dana Cristea - pusikmea 1

16.11.2010, 12:15

arata super !!!!!!!!!

nadina73 1

16.11.2010, 12:29

nu ai cum sa o refuzi

Adinacarla 1

16.11.2010, 12:38

yam, yam ce bine arata

gaby_duceag 1

16.11.2010, 12:45

pana si o oleta poate fi frumoasa, nu cum o tuflesc io in farfurie

corina241 1

16.11.2010, 12:45

cum sa refuzam asa cevamancam tot

nadina73 1

16.11.2010, 12:46

gaby

mena29 1

16.11.2010, 14:05

gaby

mena29 1

16.11.2010, 14:05

Lia,multumesc,a fost tare buna

epurasha2bb 1

16.11.2010, 14:14

super bun! SI MUMOS!

jolygina 1

16.11.2010, 14:17

ce bine arata

Rocsi 1

16.11.2010, 19:09

lilik 1

17.11.2010, 00:49

ce bine arata

vanilla 1

19.11.2010, 14:58

maine la dejun fac si eu una!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv omleta cu spanac la cuptor