V-am adus un mic-dejun sanatos si natural, cu ingrediente de la bunica din ograda.
Se incepe cu prepararea salatei.
Salata verde se spala si se taie fasii.
Ceapa se curata, se spala si se taie rondele.
Castravetele se curata de coaja, se spala si se taie rondele.
Crenguta de marar se spala si se taie marunt.
Toate ingredientele se pun intr-un castron. Se adauga sarea, otetul, uleiul si apa si se amesteca.
Omleta:
Intr-un castron se bat ouale, apoi se rade branza si se adauga mararul spalat si taiat marunt. Se amesteca totul, dupa care se pun in tigaia unsa cu ulei si se tin la foc mediu, amestecand continuu cu o spatula de lemn.
Omleta se serveste calda alaturi de salata.
Pofta buna!
1
Salata verde este mai buna daca se lasa 10-20 de minute sa se inmoaie dupa ce a fost preparata (daca se serveste mai tarziu dupa ce a fost preparata).