Ochiuri dulci

de adry88 in Dulciuri, 18 Feb 2016 | 2313 vizualizari

 

M-am inspirat de la Vladut(Razvan si Dani) cu mici modificari,
Clatite rumenite pregatite cu dragoste

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 400 g faina
  • 200 ml lapte
  • 100 ml apa minarala
  • 50 ml ulei
  • 1 praf de sare
  • 1 praf de copt
  • 2 linguri zahar
  • 200 ml frisca
  • piersici(din compot)
  • visine
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ochiuri dulci:

Intr-un bol mixam ouale cu un praf de sare,adaugam zaharul uleiul,laptele,apa si amestecam bine dupa care adaugam faina amestecata cu praful de copt,pana rezulta o compozitie mai groasa,

Dam la rece 30 min

Intr-o tigaie incalzita  ungem cu putin ulei,adaugam un polonic de compozitie,coacem pe ambele parti.dupa care le lasam sa se raceasca foarte bine.

Pe o farfurie punem o clatita,adaugam frisca imitand albusul de ou,in mijloc adaugam 1/2 piersica,si pe margine visine.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ochiuri dulci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

mihaelar63 1

18.02.2016, 16:48

Buune !!!

adry88 1

18.02.2016, 19:34

adry88 1

20.02.2016, 10:58

De ce nu mi sa aprobat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cornuri pufoase cu rahat