Negrese Americane - Brownies

de Mitinita in Prajituri, 7 Noi 2010 | 17456 vizualizari

COMENTARII (14)

Pasiune pentru bucatarie 1

07.11.2010, 16:22

vreau o bucatica

Mitinita 1

07.11.2010, 16:29

dau cu mare drag... si mai pun de-o portie

marcela1979 1

07.11.2010, 16:39

si eu vreau

Rocsi 1

07.11.2010, 19:31

Irina 1

07.11.2010, 20:37

Negresele sunt printre favoritele mele!

gugugh 1

08.11.2010, 07:32

gata sapt asta o fac si eu... bv

gugugh 1

16.11.2010, 09:14

am facut si eu reteta ta sunt fff multumita de cum mi.a eisit , am papat.o deja , e minunata merci mult inca o data pt reteta

Mitinita 1

16.11.2010, 15:27

mersi ca ai incercat-o...cand ne e pofta de ciocolata pe asta o facem,dar se si termina repede,cum trece unul pe langa farfurie cum ia o bucatica...

nyco 1

10.12.2010, 21:38

la ce temperatura?

Mitinita 1

11.12.2010, 10:25

nico,originalul zice 350 F,ceea ce vine cam la 177 C.

nyco 1

12.12.2010, 00:26

mia iesit dulce si tare cred ca dulce de la cacao

Mitinita 1

12.12.2010, 11:21

nyco,era cacao dulce? eu folosesc neindulcita.Nu trebuie lasata sa se coaca precum alte prajituri.Bagi o scobitoare in ea si cand e inca umeda e gata negresa,altfel se intareste.Am avut si eu un dezastru in bucatarie ieri,dar asa invatam!

nyco 1

12.12.2010, 21:56

mersi mitinita.cacaoa era de la copil si da era dulce tare.am sa mai incerc intro zi si am sa-ti zic cum a iesit

nyco 1

14.12.2010, 20:13

A iesit prajitura foarte buna.Se vede diferenta: focul mai mic si cacaoa cu mai putin zahar.MERSI si e super usor de facut

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu ciocolata, topping de caramel si visine