Negresa (MULTICOOKER)

de GABRIELACALI in Prajituri, 7 Noi 2014 | 8311 vizualizari

 

Am fost extrem de surprinsa sa vad cat de frumos s-a copt la Multicooker si cat de pufoasa a iesit!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 250g zahar
  • 2 linguri cu varf de cacao
  • 200g faina
  • 2 linguri ulei
  • 200ml lapte
  • 1 pliculet pfraf de copt stins cu otet
  • coaja de portocala, esente
  • un praf de sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa (MULTICOOKER):

Albusurile se bat spuma tare cu 3 linguri de zahar din cantitatea totala. 

Restul de zahar se amesteca cu galbenusurile, cacao, lapte, ulei si arome. Acestea se mixeaza bine si li se adauga aromele, un praf de sare si praful de copt stins cu otet.

Bezeaua de albusuri se combina cu compozitia de cacao si celelalte ingrediente. Totul se combina usor si se adauga faina treptat.

Se ung baza si peretii vasului interior si se tapeteaza cu faina.

Se toarna compozitia in vas si se aseaza uniform.

Se apasa butonul MENU, se selecteaza  programul BAKE si temperatura de 180 grade C.

Am apasat COOKING TIME si am selectat 45 minute.

Se apasa START si se inchide capacul.

Dupa finalizarea programului, se scoate vasul si se lasa prajitura sa se odihneasca putin inainte de a o scoate.

Se poate glazura cu ciocolata topita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa (MULTICOOKER)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

GABRIELACALI 1

07.11.2014, 21:15

Va multumesc mult pentru aprecieri!

dantes 1

08.11.2014, 10:39

Foarte buna!

Panacris 1

09.11.2014, 18:20

No asta o să probez și eu Încă nu m-am împrietenit cu Multi cooker-ul vizavi de prăjituri

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Chec marmorat, cu glazura de ciocolata