Negresa de post

de sis in Mancaruri de post, 7 Apr 2014 | 7260 vizualizari

 

Am "furat" reteta asta de la Lena.

 

INGREDIENTE

  • Faina - 2 cani
  • Apa - 1 cana
  • Ulei - jumatate de casa
  • Zahar - 1 cana
  • Cacao - 3 linguri
  • Nuca de cocos - 3 linguri
  • Fraf de copt - 1 lingurita
  • Gem - prentu ornat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post:

Am pus apa, uleiul si zaharul si le-am mixat pana s-a dizolvat zaharul. Am amestecat praful de copt cu faina si cacaoa si am adaugat-o mixturii facute anterioare. Amestecam bine cu un tel sau cu mixerul pana nu mai sunt cocoloase, iar mai apoi adaugam si nuca de cocos si mixam in continuare. Luam o tava/forma si o tapetam cu hartie de copt , adaugam compozitia si bagam tava la cuptor. Eu am pus-o initial la 200 de grade si se cam ‘parpalea’ asa ca am dat cuptorul la 150 de grade si verificam prajitura in mod constant. Verificam prajitura cu o scobitoare sa vedem daca s-a facut, iar cand e gata o scoatem din cuptor, o lasam sa se raceasca si la sfarsit adaugam gem/dulceata pe ea.
 
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole făcăluită cu morcovi şi ţelină