Negresă cu sos de cafea

de diaconta in Prajituri, 7 Dec 2011 | 25691 vizualizari

COMENTARII (115)

miremirc 1

02.10.2012, 07:23

Excelenta !

adelinuza 1

24.12.2012, 10:17

ce vrea sa insemne "2 linguri pentru amidon"?doua linguri de amidon?eu am pus 2 lg de amidon si a iesit gelatina in 2 secunde...trebuia sa-mi dau seama ca este prea multa 2 lg..

diaconta 1

24.12.2012, 22:24

Adelinuza,e o greseala de editare(o sa rog fetele sa corecteze),dar e vorba de 2 linguri de amidon.Daca se adauga laptele condensat,untul si caramelul nu este prea mult.
Adevarat ca a iesit aproape ca si o crema nu un sos subtire.
Imi pare rau ca nu tia- iesit.

annemarry 1

11.02.2013, 13:16

ce pot sa zic...o combinatie delicioasa la favorite cu ea

diaconta 1

11.02.2013, 14:12

Annemarry multumesc,chiar e o combinatie reusita

sebirizescu 1

08.06.2013, 14:29

Mirela Suba 1

08.06.2013, 19:03

jolygina 1

08.06.2013, 22:50

nadea68 1

15.09.2013, 08:51

Krystyan Trendy 1

29.10.2013, 19:04

buna prajiturica

diaconta 1

29.10.2013, 19:34

Krysty,e din categoria lucrurilor simple care te cuceresc imediat

simsim82 1

17.02.2014, 18:14

Cat de bine arata!!!

diaconta 1

17.02.2014, 18:19

Simsim,dar cat e de buna

Rahela Velicu 1

03.01.2017, 22:35

ce bine arata!

lucy2002 1

25.02.2019, 13:53

Delicioasa!!!

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Negresa cu visine si glazura de ciocolata