Negresă cu sos de cafea

de diaconta in Prajituri, 7 Dec 2011 | 25301 vizualizari

COMENTARII (115)

miremirc 1

02.10.2012, 07:23

Excelenta !

adelinuza 1

24.12.2012, 10:17

ce vrea sa insemne "2 linguri pentru amidon"?doua linguri de amidon?eu am pus 2 lg de amidon si a iesit gelatina in 2 secunde...trebuia sa-mi dau seama ca este prea multa 2 lg..

diaconta 1

24.12.2012, 22:24

Adelinuza,e o greseala de editare(o sa rog fetele sa corecteze),dar e vorba de 2 linguri de amidon.Daca se adauga laptele condensat,untul si caramelul nu este prea mult.
Adevarat ca a iesit aproape ca si o crema nu un sos subtire.
Imi pare rau ca nu tia- iesit.

annemarry 1

11.02.2013, 13:16

ce pot sa zic...o combinatie delicioasa la favorite cu ea

diaconta 1

11.02.2013, 14:12

Annemarry multumesc,chiar e o combinatie reusita

sebirizescu 1

08.06.2013, 14:29

Mirela Suba 1

08.06.2013, 19:03

jolygina 1

08.06.2013, 22:50

nadea68 1

15.09.2013, 08:51

Krystyan Trendy 1

29.10.2013, 19:04

buna prajiturica

diaconta 1

29.10.2013, 19:34

Krysty,e din categoria lucrurilor simple care te cuceresc imediat

simsim82 1

17.02.2014, 18:14

Cat de bine arata!!!

diaconta 1

17.02.2014, 18:19

Simsim,dar cat e de buna

Rahela Velicu 1

03.01.2017, 22:35

ce bine arata!

lucy2002 1

25.02.2019, 13:53

Delicioasa!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Negresa ( II ) cu dulceata de caise si fulgi de ciocolata