Amestecam praful pentru blat cu cele 50 gr de margarina moale, 2 oua si 40 ml de lapte. Batem bine cu mixerul pana la omogenizare si turnam intr-o forma de tort ,unsa cu unt ,tapetata cu faina si hartie de copt.
Coacem 30 de minute la foc mediu. Cand blatul e copt (testam cu scobitoarea), trasam cu cutitul un cerc la 1 cm fata de margine .se indeparteaza coaja blatului din interiorul cercului,se scobeste scormonind cca 1cm in adancime pt a forma firimituri care se pastreaza intr`un vas separat.Aceste firmituri se vor folosi pt a acoperi crema.In scobitura de la blat punem bananele curatate si taiate pe jumate, astfel incat sa umplem bine spatiul.
Amestecam praful de crema cu 400 ml de lapte rece rece de la frigider, apoi cand spuma e tare, incorporam fulgii de ciocolata amestecand incet cu o lingura. Punem crema peste banane.
Peste crema punem miezul de la blat, cel pe care l-am scobit si faramitat.Apasam incet cu mana sa se aseze..si dam la rece 2 ore.