Muschiulet impletit (cu pesto si rosii uscate)

de amalia01 in , 19 Sep 2018 | 2870 vizualizari

 

Toamnă- toamnă, dar pe lângă zacuscă, bulion, dulceață, mai gatim și alte bunatati.

 

INGREDIENTE

  • 3 buc muschiulet de porc, lung
  • 3 lgte pesto
  • piper
  • rosii deshidratate ( uscate)
  • bacon
  • usturoi
  • ulei
  • 200 ml apa
  • Ierburi italienesti Delik'At
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet impletit (cu pesto si rosii uscate):

Muschiuletul il speli si il tai pe lungime in 3, astfel incat sa ramana prins la un capat.

Rosiile le hidratezi putin in ulei de masline.

Cureti usturoiul si il tai in bucati.

Pe fiecare felie de carne presari putin piper, impanezi cu usturoi, intinzi pesto,  presari ierburile, asezi feliile de rosii si cele de bacon.

Impletesti cu grija si fixezi cu o scobitoare.

Asezi muschiuletii intr-o tava unsa cu ulei, adaugi apa, acoperi cu hartie pentru copt si dai la cuptor pentru 1 ora.

Indepartezi hartia, ridici tava mai sus, stropesti carnea cu sosul din tava si mai lasi inca 45 de minute la foc mic. Daca este nevoie, pe parcurs mai adaugi apa.

Servesti imediat ( dar merge si rece) cu garnitura preferata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet impletit (cu pesto si rosii uscate)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata