Muschiulet file

de elena1988 in Porc, 26 Mar 2011 | 7189 vizualizari

 

A iesit foarte bun, este mai bun cand este rece a doua zi, m-am inspirat din reteta lui nadina 73, ii multumesc foarte mult, http://www.bucataras.ro/retete/muschiulet-filepastrana-mezel-13046.html

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet de porc cam de 1,5 kg
  • piper si sare
  • 1 capatana de usturoi
  • oregano cimbru si foi de dafin, rozmarin
  • 3 linguri de sos de rosii si eu am pus o lingura de pasta de ardei si usturoiul tocat marunt
  • tifon lat si mai mare
  • 50 ml de vin rosu sec
  • untura( eu am topit o bucata de slanina curata de porc)
  • hartie de copt
  • sfoara pentru legat
  • Pentru tava: 150 ml de vin rosu, ulei si apa cam 1 pahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet file:

Bunnnn, frecam carnea cu sare si piper, apoi facem sosul din usturoiul tocat marunt, sosul de rosii si pasta de ardei iute, apoi punem condimentele si vinul ( 50 ml) si imbracam muschiuletul cu pasta aceasta.

Punem si foi de dafin deasupra, ungem bine bine  tifonul cu untura si punem muschiuletul. Il invelim bine in tifon si apoi in hartie de copt.

Strangem bine cu o sfoara si punem la frigider timp de 3 zile. Dupa 3 zile il punem intr-o tava si punem uleiul, apa si vinul.

Bagam la cuptor pentru 1 ora, apoi il scoatem din hartie si tifon, si il mai lasam 45 de minute.

Este mult mai bun rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet file" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Budincă de pâine - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 09:44

Chiftele cu sos de rosii gratinate - Mancarea savuroasa si rapida

de Rocsi 9

pe 30.09 la 19:32

Placinta cu branza si vanilie - Reteta simpla si rapida

de laura_n 7

pe 30.09 la 16:32

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc la cuptor