Muschiulet file - mezel

de ANCA in Mezel de casa, 23 Ian 2010 | 29603 vizualizari

COMENTARII (49)

ANCA 1

28.01.2010, 19:40

Impresii: este extrem de gustos, are consistenta de mezel, f fraged, aromat, se topeste in gura!daca ar putea fi si nitel afumat, ar fi bestial! intr-adevar, aduce mai mult a friptura, dar vedeti si voi cum arata, se poate felia, si clar e o alternativa muuult mai sanatoasa la ce exista in comert. Dar scuuumpa.. muschiul de vitel costa o caruta de bani...

rivka 1

28.01.2010, 19:50

anca arata de nu am cuviinte.
sa il savurati linistiti

si eu m-am gandit ca e scump cand am vazut reteta .

ionix 1

28.01.2010, 19:59

imi ploua-n gura... si e o ora tarzie pt a papa vai, ce pofta mi-ai facut

Bucataras 1

28.01.2010, 20:14

bravo, ancutza, clar asta e solutia mai sanatoasa, decit mezelurile din oras

Oana 1

28.01.2010, 20:16

Ancuta, merita din plin! Sa stii ca o sa fac si eu!!!! foarte bine arata! Vlad mereu imi cere senvisuri calde si pun cascaval si neaparat un file...ceva...este mult mai sanatos ce-ai facut tu! Nota 10 Dar de unde sa iau eu untura???? Aa, stiu: daca iau o bucata de slanina si o topesc eu, merge??Cand merg la macelarie iau sigur!!

ANCA 1

28.01.2010, 20:33

si noi vom mai face diferite combinatii, clar! untura e importanta sa nu se usuce pe exterior, Oana..cel mai smecher ar fi prapurul, dar nu e..merge slania topita, dar o lasi la inchegatdaca nu, musai uns tifonul ala bine cu ulei!!.

gaby_duceag 1

28.01.2010, 20:50

bravo!f bine arata!

madi_marin 1

28.01.2010, 21:33

arata fooaartee bine. bravo . am trecut si eu reteta la favorite. dupa atatea laude.....merita incercat.

anisoara 1

28.01.2010, 21:51

Buna seara la toti ! Am asteptat si eu foarte mult rezultatul acestui experiment ! Ti-a iesit de minune ,se vede in foto.
Dar aceasta receta am facut-o de foarte multe ori, si au facut-o si multe fete , am vazut rezultatele la multe din ele.. Vad si al tau - si vreau sa atrag atentia la unele momente - primul : carnea a trebuit tinuta mai mult la cuptor sau la o temperatura mai inalta , deoarece carnea nu a iesit mai intunecata , cit pe din afara, atit si innauntrul ei. De la aburii de vin rosu , carnea isi i-a un gust asemanator " aproximativ " cu cel afumat , nu are gustul de friptura - a prajit.
Mai mult ca atit, vinul ii da o culoare mai visinie- mai vinata . Dupa cum ma gindesc eu, hirtia de pergament nu a permis la aburii de vin sa intri in timpul coacerii, ea este mai rezistenta si nu se rupe in timpul coacerii.
Si alt moment, tot destul de important este folosirea adjicai-un sos de rosii cu ardei si mult usutori pisat, , care se pune la marinat , i-a deasemenea are rolul sa-i schimbe mult culoare la carne- sa para afumata, si in al doilea rind , ii da un gust deosebit. Cred ca, voi face unele adaugari in receta in privinta folosirii hirtiei de pergament. Si inca un moment ,folosirea praporului , in timpul coacerii se prajeste , se rumeneste,ii da grasimea necesara carmii.

ANCA 1

28.01.2010, 23:14

Anisoara, si eu am crezut initial ca e prea roz carnea, dar nu e asa, e facuta bine si frageda, daca o lasam mai mult, mi-e ca se usca, am facut dupa cum ai scris tu in reteta ta! data viitoare pun vin rosu, nu am avut in casa..reteta pt adjca nu ai pus-o, noi nu stim ce e, si cum se face, aici in Bucurestioricum, e super!

liana_geicu 1

29.01.2010, 22:34

Maama, ce nebunie a iesit, eram tare curioasa, in seara asta nu am mancat nimic, dar acum mi s-a facut o foame si as manca un sandwish cu mezel din asta de nu mia pot, cred ca e foarte bun!

Oana 1

02.02.2010, 23:17

Ancuto, am pus si eu la macerat Piept de gasca si de gaina, sa vedem ce iese! Amluat aminte si la ce a zis Anisoara, abia astept rezultatul, voi posta si eu sa vedeti ce iese

ANCA 1

03.02.2010, 10:06

succes, noi tocmai l-am terminat!

cccris 1

04.03.2010, 09:05

bestial!

ionela2682 1

11.03.2010, 20:46

wawa dar cum arata ! mai ceva ca acela de la magazin!

ANCA 1

11.03.2010, 20:48

multam

Bucataras 1

11.03.2010, 21:10

si e clar mai sanatos ... Ancutzooo, ce avatar ai la mess, a mincat "Mufy" toata cutia de nutela?

ANCA 1

11.03.2010, 23:37

nu, ii dadusem un biscuite cu ciocolata, si a ras doar ciocolata de pe el, asa arata la finalul operei

ela 1

11.03.2010, 23:41

ce bunatate

ANCA 1

12.03.2010, 12:19

merita sa-l incercati macar o data!

dicarmencitta1957 1

23.03.2010, 19:48

Arata superrrr,merita incercat.Felicitari.

ANCA 1

24.03.2010, 09:34

mutumesc

elena1988 1

22.03.2011, 17:54

marfa ideea

adry88 1

04.06.2011, 10:29

ce bunatate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

ieri la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

pe 11.12 la 12:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc facut in casa