Muşchiulet de porc, umplut

de diaconta in Porc, 26 Dec 2013 | 5876 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Un muşchiuleţ de porc
  • Un fir de cârnaţi afumat
  • 200 g ciuperci din conserva
  • 100 g cascaval
  • Un ou
  • Ardei kapia rosu
  • Sare,piper,boia
  • ulei
  • Patrunjel verde
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muşchiulet de porc, umplut:

Muschiuletul de porc l-am taiat astfel încât sa pot întinde o felie pe care s-o rulez.

Am batut cu ciocanul de snitele ca s-o întind cât mai bine.

Am condimentat.

Ciupercile le-am amestecat cu cascavalul razuit,oul batut si ardeiul taiat cubulete.

Peste muschiulet am pus o parte de umplutura,apoi cârnatul si deasupra restul de umplutura.

Am rulat carnea si am legat rulada cu bridele de silicon.

Am pus în tava în care am pus putin ulei si putina apa.

Am pus la cuptor la 200 de grade pâna când carnea a fost bine facuta.

Am servit rulada rece cu sos de hrean cu smântâna.

 

 

 

S-aveţi poftă !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muşchiulet de porc, umplut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Haladeț (Răcitură lipovenească)