Muschiul de vita se curata si se portioneaza , se taie la 200 gr portia . Se pune in tigaia incinsa cu putin ulei de masline , , cand a prins culoare pe ambele parti , il bagam la cuptor la 180 de grade 18 minute , sa iasa medium .
In acest timp, cat muschiul e inca la cuptor, in tigaia in care ati dat culoare muschiului , puneti vinul alb, zaharul brun si cubuletul de unt , dati focu la maxim si cu lingura amestecati pana se caramelizeaza, atentie sa nu scada foarte mult sosul, sa va ramana 2 linguri de sos . Cu 10 minute inainte ca muschiul sa fie gata , brocolii ii puneti intr-o oala cu apa clocotita si lasati 3 minute , dupa care , intr-o alta tigaie adaugati putin unt , cand sa topit, puneti brocolii si ii trageti putin in unt . Se aseaza estetic pe farfurie.
Pofta buna !!!
PS: ERA SA UIT , EU IN ACEASTA POZA, L-AM FACUT CU CARTOFI COPTI IN COAJA PE CARE I-AM RUMENIT APOI INTR-O BAIE DE ULEI si am adaugat si boabe de piper pe muschi.