Bunatatea acesta am facut-o dupa reteta lui Ionix si a iesit foarte gustoasa.Multumesc,Ionix!Au fost incantati musafirii de ideea impletiturii de muschi;)
Am facut un amestec intr-un castron din ulei de masline,cimbru maruntit,oregano,piper,foi de dafin,sare,vin rosu si 4 catei de usturoi pisat.
Muschiul l-am taiat pe lung in 4 fasii,fara a se patrunde pana la capatul gros,se lasa cca 2 cm;iar apoi l-am pus in castronul cu condimente,lasandu-l la marinat in frigider pentru 1 zi.
Scoatem carnea de la marinat pe un pat de lemn,si incepam operatiunea:) impletitului:punem carnaciorul la mijlocul fasiilor,iar firele de ceapa le punem de-a lungul fasiilor si incepem sa impletim pana ajungem la capat unde prindem cu scobitori.
Pregatim un vas de yena si asezam impletitura peste care punem cateva linguri din lichidul condimentat unde a stat carnea la marinat.Acoperim vasul si-l dam la cuptor pentru 40 minute.
Se serveste cu muraturi asortate,salate sau alte garnituri.