Musaka cu carne de porc Bucegi si cartofi

de Bucataras in Porc, 7 Sep 2010 | 7117 vizualizari

 

Bucura-te! Pate Bucegi iti aduce noutati! O noua eticheta cu un design modern si apetisant, care iti face cu ochiul de pe raft. Cat despre gust, pateurile Bucegi isi pastreaza aceeasi gust unic si bun cu care te-ai obisnuit. Savureaza o felie de bucurie alaturi de intreaga familie, la o gustare cu Pate Bucegi.

Vestile bune continua, pentru ca si gama de carne Bucegi cu cele doua sortimente, carne de porc si carne de pasare, vine cu o eticheta proaspata. Carnea Bucegi te ajuta sa gatesti usor si rapid o sumedie de retete delicioase. Asadar, bucura-te in continuare de gustul produselor Bucegi si de un nou ambalaj cu continut ridicat de fericire.

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de carne de porc Bucegi de 300 g
  • 6 cartofi taiati felii subtiri
  • 1 ceapa mare tocata
  • 3 oua batute
  • 1 pahar de lapte
  • 1 lingura de faina
  • ½ lingura de patrunjel tocat
  • 2 linguri de ulei
  • 2 linguri de pesmet
  • 2 linguri de cascaval ras
  • ½ lingurita sare
  • Un varf de cutit de piper negru macinat
  • Un varf de cutit de cimbru 
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaka cu carne de porc Bucegi si cartofi:

 1. Inabusiti In cuptor feliile de cartofi cu putina apa si o lingura de ulei, apoi scoateti-le la rece. In timp ce cartofii sunt In cuptor, Incingeti restul de ulei Intr-o cratita si caliti ceapa, adaugand apoi carnea de porc Bucegi taiata cubulete, sarea, piperul, cimbrul, iar la sfarsit patrunjelul tocat.

2. Lasati soteul sa se raceasca, dupa care Inglobati In compozitie 2 oua.

3. Ungeti un vas de Jena cu putin ulei si tapetati-l cu pesmet, apoi asezati un strat de cartofi. Peste acesta asezati ½ din carnea calita, apoi Inca un strat de cartofi, restul de carne si apoi restul de cartofi. Bateti laptele cu faina si oul ramas si turnati peste musaka.

4. Coaceti musakaua In cuptorul Incins la temperatura medie, timp de 35-40 de minute. Cu 10 minute Inainte de final presarati cascavalul ras.

5. Serviti musakaua cu sos de rosii si salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaka cu carne de porc Bucegi si cartofi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (2)

Ligia Bxl 1

18.11.2010, 23:57

arata bine si delicioasa musacaua e preferata mea

AnyCostescu 1

07.02.2013, 12:54

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mix de legume uscate cu carne