Musaca de cartofi cu carne de pui

de grasu64 in Pui, 4 Aug 2010 | 47792 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -1kg. carne tocata de pui
  • -2kg. cartofi
  • -1 ceapa mijlocie
  • -1 lingura bulion
  • -piper,sare,dupa gust
  • -2 sau 3 oua
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de cartofi cu carne de pui:

Se calesc, impreuna,carnea tocata,ceapa tocata marunt si bulionul,in putin ulei,timp de 10-15 min.Se condimenteaza,dupa gust.
Cartofii se curata si se taie rondele,cam de 1 cm.grosime.

Se unge cu ulei,o cratita sau tava adanca.Se pune un strat de cartofi,unul de carne,ultimul strat fiind de cartofi.Se pune apa cat sa acopere.Se da la cuptor(incins in prealabil),pana se rumenesc cartofii.Se bat bine ouale,se sareaza si se toarna deasupra.

Se mai lasa 10 min. si este gata.

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (15)

nadina73 1

05.08.2010, 00:58

foarte bine arata dar o sectiune

grasu64 1

05.08.2010, 10:09

Era poporul prea flamand si nu am mai apucat.
Data viitoare,promit sau trimiteti-mi voi dupa ce o gatiti.

viki43 1

18.07.2013, 17:23

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui in sos de mustar si castraveti