Musaca de cartofi

de Laly in Mancaruri cu carne, 22 Oct 2010 | 5307 vizualizari

COMENTARII (13)

Corinuta 1

22.10.2010, 10:19

ajung si eu prima la tine la masa

Miha 1

22.10.2010, 10:20

Buna musacaua!

Laly 1

22.10.2010, 10:21

Lasa Corina poti ajunge si ultima,portia ta este pusa la pastrat

Laly 1

22.10.2010, 10:22

Miha iti scot si acritura daca vii,te astept

Rocsi 1

22.10.2010, 11:06

mai cat de perfecta ti-a iesit

Laly 1

22.10.2010, 11:35

Ce draguta esti Rocsi

kamy 1

22.10.2010, 12:18

asta-mi place ca nu-i uleioasa

Laly 1

22.10.2010, 12:20

Kamy este mai dietetica

kamy 1

22.10.2010, 12:36

laly....tocmai de aia imi placeam facut o data cu cartofi prajiti,carnea calita...am scurs ulei de numa,dar tot degeaba...era uleioasa...brrrr...noroc ca am 3 caini

Laly 1

22.10.2010, 12:40

Kamy si la caini le creste colesterolul

Miha 1

22.10.2010, 12:48

La Ancuta 1

22.10.2010, 14:15

Foarte bine arata. Nu am mai facut de multa vreme.

nadina73 1

23.10.2010, 01:23

ce bine arata5f

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor cu legume