Musaca cu branza

de ionela2682 in Aperitive / Garnituri, 16 Mar 2010 | 7855 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi taiati rondele foarte subtiri
  • cascaval
  • branza de vaci
  • carnati oltenesti
  • 2 oua
  •  1 pahar lapte
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca cu branza:

am curatat si feliat cartofii foarte subtire ( am folosit robotul) si am inceput asamblarea intr- o tava de yena in felul urmator;un strat  de cartofi ,carnatii taiati subtirel ,branza rasa,si la final cascavalras.Am continuat operatiunea pana cand am terminat toate ingredientele iar deasupra am ras cascaval. La final am batut 2 oua si paharul de lapte si am turnat deasupra.Se da la cuptor pana se rumeneste frumos ,cam 30-40 min la temp mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

ieri la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv din foietaj cu ciuperci şi brânză