Delia, merită încercată, nu-i spectaculoasă, în sensul că se înscrie în trendul vişinatei, afinatei ori căpşunatei, dar asta ţine de ce are fiecare prin ogradă. Mulţumesc!
Este o reţetă ce presupune mare răbdare, asta din cauza timpului, căci de la începutul ei şi până la prima gustare trebuie să treacă cel puţin 2-3 săptămâni, aşa că până când se "roade", tot apa-i de bază.
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ups, am ajuns cam târziu pe aici, o mai fi rămas vreo guriță pentru degustare???? Aduc eu și gheața Murată, încă n-am gustat, doar vin din mure, nu mă întreba de rețetă, părinții mei sunt meșteri
Cristina, niciodată nu e prea târziu, nu pentru prieteni. Murata are un gust plăcut, desigur, asemănător cu al suratelor ei, vişinata, căpşunata ori afinata. Cum noi am avut mure în curte, ba şi ţuică de piersici, am zis să le combin. Aşa că uite, am încropit o juma de reţetă. ))