Mujdeiul lui tata!

de Mitinita in Sosuri, 29 Dec 2010 | 4878 vizualizari

 

La noi tata e specialistul in facut mujdeiul de usturoi.Eu de cate ori incerc sa-l fac nu-mi iese,precis ca nu am atata rabdare ca sa-l frec si atunci ma las balta. De multe ori,tata face si eu nu pot sa-l mananc,ba merg la gradinita,ba ma intalnesc cu cineva si atunci inghit in gol.

 

INGREDIENTE

  •  un cap de usturoi,sfaramat
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare
  • apa minerala carbogazoasa
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mujdeiul lui tata!:

Se pun toate ingredientele intr-un bol si se amesteca pana se obtine o pasta.Dureaza mai mult de 2 minute,ca eu acolo ma opresc si inca nu am obtinut pasta.
Dupa ce se obtine pasta,se toarna apa minerala putin cate putin,pana se obtine un sos. Se poate pune mai mult sau mai putin,depinde cum va place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mujdeiul lui tata!" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Sos picant de rosii