Mujdei de usturoi verde

de Bucataras Medi in Sosuri, 12 Iun 2015 | 7219 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 fire usturoi verde
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 1 lingura apa minerala
  • 1 lingurita otet sau zeama de lamaie
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mujdei de usturoi verde:

Curatam usturoiul (lasand bulbul, tija si frunzele) si apoi il spalam.
Taiem usturoiul in bucati mici (de aproximativ 1-2 cm) si mixam. Adaugam rand pe rand uleiul, apa minerala si otetul sau zeama de lamaie si mixam.

Transferam mujdeiul intr-un bol si adaugam sare dupa gust. Amestecam cu ajutorul unei linguri de lemn.

Daca nu am consumat tot mujdeiul la o masa, acesta poate fi tinut la frigider, acoperit cu folie alimentara.
Poate fi folosit la fripturi din carne de vita,porc,pasare, la peste sau legume. Este delicios!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mujdei de usturoi verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sos de iaurt cu usturoi verde